AFYONKARAHİSAR / DİNAR - Çiçektepe Ortaokulu

Çiçektepe Ortaokulu

Adres
Çiçektepe Kasabası, Atatürk Mahallesi, Şehit Nadir Güneş Caddesi No 26 Dinar/AFYONKARAHİSAR
Vizyon
İSTİYORUZ Kİ… Okul olarak değişime açık, devamlı öğrenen, kendisini yenileyen, öğrenci merkezli, güçlü kültüre sahip, iletişim ağı kurup çatışmaları yönlendirebilen, iş doyumu ve moral sağlayarak dirik bir yapı oluşturan, tam öğrenme modelini benimsemiş, örgütsel, yönetsel ve eğitimsel amaçları doğrultusunda çalışan ve devamlı iyiye ulaşmak için rekabet eden bir kurum olmak.
Misyon
“BİZ… Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen, Milli Eğitimin Genel amaçlarının kazanmış bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onları 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. BİZ… Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda ilköğretimin amaçlarını, genel ilkelerini ve genel konularını göz önünde bulundurarak toplam kalite yönetiminin felsefesi doğrultusunda yönetim sunarak, insana değer veren, örgüt kültürünü oluşturmuş, hizmet verdikleri tarafından her zaman tercih edilen ve en yüksek başarıyı yakalayan bir Okul olmak için varız.”
Özel Servis kiralanarak sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
KASABAMIZ DİNARA 50 KM UZAKLIKTA OLUP GEÇİMİNİ TARIM VE HAYVANCILIKLA SAĞLAMAKTADIR.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
OKULUMUZUZ DİNAR´A 50 KM İL MERKEZİNE ŞUHUT ÜZERİNDEN 72 KM. İL MERKEZİNE KONYA YOLU ÜZERİNDEN 98 KM´DİR.